•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pacific Rim' bi se mogao povezati sa 'Godzillom' i 'Kongom'

Čini se da Legendary Pictures nisu zadovoljni sa samo dva filmska sveta koja se spajaju u jedan već bi mogli dodati još jednu franšizu u svoju MonsterVerse priču - Pacific Rim.

Steven S. DeKnight, reditelj filma Pacific Rim: Uprising, nedavno je dobio pitanje od novinara Collidera vezano upravo za mogućnost povezivanja Pacific Rima i MonsterVersa, na što je on odgovorio:

"Bilo je dosta rasprave vezano uz tu mogućnost (povezivanja). Ja smatram da bi bilo fantastično da se svet Pacific Rima pridruži Legendaryjevom Monsters Universu, to mi se čini kao prirodan korak. I deo tog velikog celokupnog plana nakon trećeg filma, o kojem smo raspravljali, jeste da bi se to moglo dogoditi, to je uvek mogućnost.

Još uvek to nije ništa sigurno; u trenutnoj fazi je sve čisto teoretski, ali ja kao fan bi to rado hteo da vidim."

MonsterVerse se trenutno sastoji od filmova Godzilla i Kong: Skull Island. Nakon njih slede Godzilla: King of the Monsters, koji izlazi 2019. i Godzilla vs Kong kojeg ćemo gledati 2020. godine. Pacific Rim bi takođe mogao da dobije treći film, ukoliko Pacific Rim: Uprising dobro prođe kod gledaoca.

Pacific Rim: Uprising u bioskope stiže 23. marta 2018. godine, nakon čega ćemo verovatno znati kakva budućnost očekuje taj filmski svet.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu