•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence: Producenti su tražili da se skidam gola i smršam 7 kg za dve nedelje

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice Jennifer Lawrence priznala je kako su joj producenti na početku karijere govorili kako je debela, da mora smršati te su je nagovarali da se skida gola radi fotografisanja.

Gostujući na događaju magazina Elle koji je organizovan za holivudske žene, 27-godišnja Lawrence rekla je kako se osećala nemoćnom kao nepoznata glumica pred vrhunskim producentima koji su joj govorili šta treba da radi. Kako je kazala, posle je shvatila da ju je velika slava zaštitila od seksualnih uznemiravanja u nastavku karijere.

"Podići ću svoj glas za svakog dečaka, devojčicu, muškarca ili ženu koji osećaju da se ne mogu zaštititi", naglasila je Lawrence.

Glumica koja je osvojila Oscara 2013. godine za ulogu u "Silver Linings Playbook", ispričala je publici kako se osećala loše kada joj je producentica na audiciji za ovu dramu rekla da se skine gola kako bi je fotografisali.

"Bilo je degradirajuće i ponižavajuće stajati gola pored drugih devojaka koje su bile mnogo mršavije od mene. Dok sam bila mlađa producenti su tražili da izgubim blizu sedam kilograma za dve nedelje. Jednu devojku pre mene već su otpustili jer nije brzo smršala", rekla je Lawrence i dodala kako su u sličnoj situaciji kao i ona bile njene kolegenice Kristen Stewart, Margot Robbie i Ashley Green.

Lawrence je ispričala kako joj je producentica nakon skidanja i fotografisanja rekla da bi trebala da koristi fotografije kao motivaciju i inspiraciju za mršavljenje. Zatim se producentica žalila drugom producentu na njenu debljinu.

"On je rekao da mu nije jasno zašto svi misle da sam debela. Rekao je kako sam dovoljno atraktivna i da bi mogao spavati sa mnom", dodala je Lawrence te zaključila kako u "zemlji snova", misleći na Hollywood, sve žene tretiraju na isti način.

Njen govor usledio je nakon što je više od 30 glumica optužilo poznatog holivudskog producenta Harveyja Weinsteina za silovanje, seksualno zlostavljanje, i uznemiravanje. Lawrence je takođe sarađivala s Weinsteinom na snimanju filma "Silver Linings Playbook".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...