•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The House Bunny (2008)

U komediji Zečica na koledžu, u produkciji kompanije Columbija Pictures, Ana Faris blista u ulozi Šeli Darlington, zečice iz Plejboja koja uči nespretno sestrinstvo o suprotnom polu – da bi otkrila da momci istinski vole ono iznutra.

Šeli Darlington, zečica iz Plejboja, živi bezbrižnim životom sve dok je konkurentkinja ne izbaci iz Plejbojevog apartmana. Nema kuda da ode, ali je sudbina odvede do devojaka iz sestrnistva Zeta Alfa Zeta. Ako ne odgovore na izazov, sedam društveno nesposobnih devojaka će izgubiti svoju kuću i ona će pripasti spletkarama iz sestrinstva Fi Jota Mi.

Da bi ostvarile svoj cilj, potrebna im je Šeli da ih nauči da se šminkaju i zavode muškarce; istovremeno, Šeli je potrebno nešto što Zete imaju: osećanje individualnosti. Ova kombinacija navodi devojke da prestanu da se pretvaraju i da počnu da bivaju ono što zaista jesu.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2008
Reziser:Fred Wolf
Scenario:Karen McCullah, Kirsten Smith
Uloge:Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone
Uzrast:PG-13
Award:dve nominacije
Box office:48.2M USD
Studio:Columbia Pictures, Relativity Media, Happy Madison Productions
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/movies/thehousebunny
Jezik:engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...