•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Killing Gunther (2017)

Teoretski, film 'Killing Gunther' ima sve što mu treba kako bi bila uspešna komedija. Sa nizom talentovanih filmskih zvezda, među kojima su Bobby Moynihan, Hannah Simone, Allison Tolman, Cobie Smulders, pa čak i Arnold Schwarzenegger u naslovnoj ulozi, film ima potencijala da bude najbolja komedija godine, ali nažalost film nema dovoljno energije da to postane.

Priča je jednostavna - Blake (Taran Killam) okuplja ekipu ekitnih plaćenih ubica kako bi zajedno pokušali da da ubiju najopasnijeg i najuspešnijeg plaćenog ubicu koga je svet video a koji je poznat samo kao 'Gunther'. Kako bi tim bio kompletan tu su eksperti iz raznih oblasti - stručnjak za eksplozive, vrhunski strelac, stručnjak za otrove, bivši terorista, haker... Svi zajedno imaju isti cilj, samo što neki imaju i lične razloge za ubistvo Gunthera a neki bi samo da povećaju svoju reputaciju. Takođe, da bi svetu pokazali ko je ubio Gunthera Blake angažuje filmsku ekipu koja će sve snimati i napraviti dokumentarac o tome.

Međutim, profi ekipa ubrzo otkriva da njihov cilj, ubistvo veličine iz sveta plaćenih ubica kao što je Gunther, neće biti nimalo lako sprovesti u delo. Taman kada pomisle da su uspeli u svojoj nameri ispostavi se da je ipak Gunther korak ispred njih i da sve njihove akcije propadaju a da konstantno se broj ekipe smanjuje jer pojedinci ginu u bizarnim okolnostima.

Naravno, iako će cela ekipa na kraju pasti na svega par likova koji će idalje imati manje više isti cilj - ubiti Gunthera, očekivan je spetakularan kraj i završni duel, ali kao i što je ceo film čudan i neočekivano zbunjujuć, tako nas i ne čudi kako će se sve završiti. Za one koji očekuju tabačinu između Gunthera (Schwarzeneggera) i Blakea i njegove ekipe (ili barem šta je ostalo od nje) dobiće nešto sasvim neočekivano, ali će se barem saznati kako je to Gunther stalno bio ispred svojih neprijatelja.

'Killing Gunther' je akciona komedija koja se neće dopasti svakome. Film je rađen u obliku dokumentarca a mnogi će verovatno očekivati nešto sasvim drugo, ipak naslovnu ulogu igra Arnold Schwarzenegger a njegovo ime se skoro nikada ne vezuje za dokumentarce a takođe i sam naziv film obećava akciju. U svakom slučaju možete pružiti priliku filmu jer ima dobrih parodija na neke poznate akcione filmove, dosta preterivanja, a i samo predstavljanje plaćenih ubica kroz likove običnih ljudi je samo po sebi smešno.

Žanr:akcija, komedija
Godina:2017
Reziser:Taran Killam
Scenario:Taran Killam
Uloge:Arnold Schwarzenegger, Cobie Smulders, Hannah Simone
Uzrast:R
Studio:Folktale Productions, Ingenious Media, Miscellaneous Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...