•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OTVARA SE NAJLEPŠI BIOSKOP U GRADU – CINE GRAND CAPITOL PARK RAKOVICA

Vidimo se 19. oktobra!

Sve što ste ikada poželeli od bioskopa – najnoviju NEC lasersku tehnologiju, prijatan ambijent, povoljne cene, najbolji loyalty program za sve generacije – od sada možete naći na jednom mestu. Najlepši bioskop u gradu otvoriće vrata svojim posetiocima 19. oktobra u okviru Capitol Parka u Rakovici.

Tog dana, na repertoaru novog Cine Grand bioskopa će biti domaća akciona komedija kakvu još niste videli do sada, Prokleti pas. Glavnu mušku ulogu u ovom ostvarenju tumači Srđan Žika Todorović. Zatim, na repertoaru će biti i novi film o globalnoj katastrofi epskih razmera, Geostorm, a posetioci koji vole horor filmove, moći će da pogledaju horor dramu Sneško i Majkla Fasbendera u glavnoj ulozi. Pored ovih, na repertoaru će se naći još mnogo filmskih naslova.

Cine Grand prati svetske trendove i urađen je po poslednjim bioskopskim standardima, te su sve sale opremljene najnovijim laserskim projektorima japanske kompanije NEC, vrhunskim JBL ozvučenjem i Volfoni smart crystal diamond 3D tehnologijom. Sve ovo čini da bioskop Cine Grand bude prvi bioskopski kompleks u Srbiji potpuno opremljen NEC laserskom tehnologijom, koji će ljubiteljima filmske umetnosti pružiti vrhunsku bioskopsku zabavu i filmski spektakl za pamćenje.

Posebnu pažnju Cine Grand je posvetio loyalty programima, te su kreirana četiri loyalty kluba za sve generacije: Porodični klub, Teen klub, Film klub, kao i Senior klub. Svi članovi ovih klubova će imati benefite i pogodnosti u Cine Grand bioskopu, kao što je znatno jeftinija cena ulaznice, skupljanje bodova, mogućnost proslave rođendana u bioskopu, besplatne kokice, kafu ili čaj, ali i rođendanske poklone, sve u zavisnosti od toga koji klub izaberu.

Komfora radi, u Cine Grandu su obezbeđena i posebna ljubavna sedišta za parove, ali i kožna sedišta u poslednjim redovima, takozvana VIP mesta. A, ono što raduje je svakako to što će cena za sva mesta biti ista.

Veliki izbor menija, grickalica i pića po povoljnim cenama će upotpuniti doživljaj gledanja filmova u Cine Grand bioskopu i doprineti kvalitetnoj bioskopskoj zabavi i to po regularnim cenama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila