•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 12. do 18. oktobra

ANA KARENJINA: SEĆANJA VRONSKOG - Od 12. oktobra
“Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin, Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja, Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju.

S.M.A.R.T. POTERA - Od 12. oktobra
Agent privatnog obezbeđenja treba da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, ali ga čeka zaseda na putu. Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli budu dovedeni u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent treba da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju.

MASKA OD KOŽE: POČETAK - Od 12. oktobra
U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera, koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota, koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Lederfejs, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete. Film režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijan Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor, koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk i Sem Koleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice, dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grejs.

MOJ MALI PONI - Od 12. oktobra
Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

Radni dani
Ana Karenjina: Sećanja Vronskog
Blejd Raner 2049. 3D
Kingsman: Zlatni krug
Maska od kože: Početak
S.M.A.R.T. potera
Lego Ninjago Film 3D
Moj mali poni
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
16:00 18:00

Vikend
Ana Karenjina: Sećanja Vronskog
Blejd Raner 2049. 3D
Kingsman: Zlatni krug
Maska od kože: Početak
S.M.A.R.T. potera
Lego Ninjago Film 3D
Moj mali poni
Mali Bigfut
Mali Bigfut 3D
Tvrd orah 2 3D
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
12:00 16:00 18:00
11:30
14:00
13:40
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...