•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rimejk 'Ubistva u Orijent ekspresu' okuplja najveće zvezde Holivuda

Jedan od najuzbudljivijih filmskih naslova koji dolaze u bioskope ove jeseni sigurno je film „Ubistvo u Orijent Ekspresu“, adaptacija popularnog romana Agate Kristi iz 1934. godine, a pred nama je novi trejler u kome se krije trag ka razrešenju misterije.

Rimejk filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ donosi nam poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

Vožnja čuvenim vozom može da počne, jer „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ stiže u domaće bioskope 9. novembra.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...