•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 20. do 27. septembra

KINGSMAN: ZLATNI KRUG - Od 21. septembra
Kingsman: Tajna služba, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

VIKTORIJA I ABDUL - Od 21. septembra
Neverovatna istinita priča o neočekivanom prijateljstvu u poznim godinama vladavine kraljice Viktorije (oskarovka Džudi Denč). Kad Abdul Karim (Ali Fazal), mladi službenik, doputuje iz Indije da bi učestvovao na Zlatnom jubileju kraljice, iznenadiće se kad shvati da je osvojio naklonost kraljice. Dok kraljica preispituje stege svoje dugogodišnje pozicije, njih dvoje će sklopiti neverovatan, ali odan savez koji će njen bliski krug ljudi pokušati da uništi. Kako se prijateljstvo bude produbljivalo, kraljica će početi da uviđa svet koji se menja kroz tuđe oči i s radošću će povratiti svoju ljudskost.

PONOVO KOD KUĆE - Od 21. septembra
U najnovijoj modernoj romantičnoj komediji PONOVO KOD KUĆE, glavnu ulogu tumači sjajna Ris Viterspun igrajući lik Alis Kini. Sveže razvedena od svog muža (Majkl Šin), Аlis odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Anđeles, sa svoje dve mlade ćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana, Alis upoznaje tri ambiciozna mlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alis dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt. Nova neverovatna porodica i sveža romansa, biće u krizi kada se Alisin bivši muž, pojavi sa koferom u rukama.

LEGO NINJAGO FILM - Od 21. septembra
Nakon velikog uspeha Lego filma i Lego Batman filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu.
Mladi Lloyd aka Zelena Ninja će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, moraće pobediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće naučiti sarađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Radni dan
Viktorija i Abdul
Kingsman: Zlatni krug
Ponovo kod kuće
To
Lego Ninjago Film 3D
Mali Bigfut 3D
Tvrd orah 2 3D
18:30
17:30 20:00 22:15
20:30
22:30
16:40
15:40
14:50
Vikend
Viktorija i Abdul
Kingsman: Zlatni krug
Ponovo kod kuće
To
Grozan ja 3 3D
Lego Ninjago Film 3D
Mali Bigfut
Mali Bigfut 3D
Tvrd orah 2 3D
18:30
17:30 20:00 22:15
20:30
22:30
13:00
16:40
14:00
12:00 15:50
11:00 14:50
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...