•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FEF Palić među 6 najboljih festivala u Evropi

Sinoć je u Briselu na svečanoj ceremoniji 2017 EFFE Awards predstavnicima Festivala evropskog filma Palić uručeno izuzetno priznanje – Festival je proglašen jednim od 6 najboljih i najuzbudljivijih festivala u Evropi, u oblasti umetnosti, kao jedini filmski festival!

Svečanoj ceremoniji sinoć su prisustvovali Ilija Tatić, direktor Otvorenog univerziteta (izvršnog producenta Festivala) i Miroslav Mogorović, programski direktor Festivala.

U širem izboru bilo je čak 715 festivala, dok je u julu mesecu naš festival ušao u izbor od 26 najboljih postavši EFFE Laureat, po mišljenu međunarodnog žirija Asocijacije evropskih festivala (European Festivals Association, EFA). Tada je navedeno da je FEF Palić prepoznat kao festival koji posvećeno neguje "umetnost, dobar odnos sa zajednicom i evropske vrednosti". EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Evropa za festivale, festivali za Evropu), pokrenut od strane Asocijacije evropskih festivala, je portal (www.effe.eu) namenjen građanima i profesionalcima koji žele da otkriju evropske festivale i da učestvuju na njima.

Internacionalnim žirijem, koji je odabrao 6 festivala za koje je navedeno da „uspostavljaju trendove“, predsedavao je Ser Jonathan Mills, kompozitor i nekadašnji direktor čuvenog Internacionalnog festivala u Edinburgu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...