•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nigde (2017)

Nataša, Bure i Antoan su troje nerazdvojnih prijatelja, čiji odnos balansira između prijateljstva i ljubavi. Priča počinje početkom devedesetih i obuhvata period od deset godina, tokom kojih Nataša neće reći ni da ni ne, ni Buretu, ni Antoanu, iako će biti i sa jednim, i sa drugim, ali i bez jednog, i bez drugog.

Burne devedesete ostaviće trag na njihov život, kao i na njihovo prijateljstvo. Antoan odlazi u rat iste noći u kojoj Nataša rađa njihovu ćerku, moleći Bureta da brine o njima u njegovom odsustvu. Po povratku iz rata, svi zajedno odlučuju da napuste zemlju, birajući Švedsku kao mesto za novi početak.

U potrazi za sigurnim ćoškom u ovom ogromnom svetu, Nataša, Bure i Antoan postaju sve otuđeniji jedan od drugog, stavljajući čak i svoje prijateljstvo na probu.

Žanr:drama
Godina:2017
Reziser:Predrag Velinović
Scenario:Ranko Božić, Saša Večanski
Uloge:Boris Šavija, Erol Kadić, Ivana Velinović, Marija Bergam, Miloš Samolov, Nebojša Milovanović
Studio:Sirius
Zemlja:Serbia
Jezik:srpski
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu