•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cormoran Strike se vraća i sledeće godine

BBC-jeva serija Strike temeljena na kriminalističkim romanima poznate autorke J.K. Rowling, koje je pisala pod pseodunimom Robert Galbraith, dobiće nastavak. Nove epizode trebale bi se prikazati na BBC-ju tokom 2018. godine.

Glumci Tom Burke kao Cormoran Strike i Holliday Grainger kao Robin Ellacott će se vratiti u novim nastavcima pod nazivom Strike - Career of Evil. Adaptacije prva dva Rowlingova romana The Cuckoo's Calling i The Silkworm premijeru su imali 26. avgusta uz solidnu gledanost.

Burke i Grainger su predvodili glumačku ekipu u kojoj su još bili Tara Fitzgerald, Martin Shaw, Amber Anderson i Sian Phillips u Cuckoo's Calling te Monica Dolan, Tim McInnerny i Lia Williams u The Silkwormu.

Burke glumi glavnog lika, ratnog veterana koji je postao privatni detektiv i koji radi iz male kancelarije u ulici Denmark u Londonu. Iako je ranjen i fizički i psihički, Strikeov jedinstveni pogled na stvari i iskustvo koje ima kao bivši vojni detektiv ključni su za razotkrivanje kompleksnih slučajeva.

U novim nastavcima očekuju se slučajevi koji će Cormoranov i Robinin život baciti u haos te će oboje morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...