•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jedan od najskladnijih parova u Holivudu stavio tačku na brak

Poznati par koji je važio za jedan od najstabilnijih u Holivudu, pevačica Fergi i glumac Džoš Duhamel, objavili su da se rastaju nakon osam godina braka.

Iako su strani mediji do nedavno pisali kako par od kraja prošle godine pokušavao da proširi porodicu i svom sinu Aksele Džeku (4) podari brata ili sestru, izgleda da su stvari krenule drugim tokom.

Fergi i Džoš venčali se u januaru 2009. u Malibuu, a kako njihovu ljubav nisu pratili nikakavi skandali i trzavice, ova vest je pravo iznenađenje za njihove fanove.

“S velikom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem, odlučili smo da se rastanemo ranije ove godine. Kako bismo sami sebi, ali i našoj porodici, dali vremena da se prilagodi, pokušali smo neko vreme da držimo vest u tajnosti. Mi jesmo, i uvek ćemo biti zajednica koja se međusobno podržava”, piše u zajedničkoj izjavi para.

Kako prenose strani mediji, glumac se već početkom proleća iselio iz kuće, a kao razlog njihovog razlaza navodi se da su njihovi karakteri bili previše različiti da bi dugoročno opstali kao bračni par.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....