•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sienna Miller u novom filmu

Britanska glumica Sienna Miller dobila je ulogu koji su priželjkivale sigirno mnoge plavuše u Hollywoodu. U filmu "The Girl" koji počinje sa snimanjem sledeće godine Sienna će glumiti glumicu Tippi Heden kojom je slavni režiser Alfred Hitchcock bio seksualno opsednut, toliko da je hteo kontrolisati svaki deo njenog života.

Tippi, inače majka glumice Melanie Griffith, imala je 31. godinu kad se 62-godišnji reditelj u nju ludo zaljubio.

Simpatična plavuša je igrala glavne uloge u Hitchcockovim filmovima Ptice i Marnie. Tri godine je trpela zlostavljanje slavnog reditelja čiji su je filmovi proslavili, ali kad mu se oduprla njena karije je bila momentalno završena.

Film će biti snimljen po knjizi Donalda Spota koji je 2008. godine napisao knjigu o vezi reditelja i njegove štićenice koja nosi naziv “Spellbound By Beauty“.

Tippi koja danas ima 81. godinu već se sastala sa Siennom Miller i dala joj je savete oko uloge.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu