•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cine Grand - Novi bioskop u Capitol parku Rakovica

Otvaranje uskoro!

Šest komfornih sala, 750 mesta, najsavremeniji NEC laserski projektori u svim salama,
JBL i Crown najmodernije ozvučenje, i Volfoni 3D sistem za najbolju 3D sliku -
ovo je kratak opis novog Cine Grand bioskopa,
koji će uskoro biti otvoren u Capitol Parku Rakovica.

Domaća distributerska kompanija MCF MegaCom Film, u saradnji sa internacionalnim bioskopskim lancem Cine Grand, koji već poseduje bioskope širom Sjedinjenih Američkih Država, Bugarske i Rumunije, otvariće svoj prvi bioskop pod brendom Cine Grand – MCF u Capitol Parku Rakovica.

Šest sala koje su kompletno opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije, sertifikovanim JBL i Crown ozvučenjem, i Volfoni 3D sistemom, učiniće da Cine Grand bude među tehnički najsavremenijim bioskopima u regionu.

Foaje_02_Cine-Grand-MCF

Cine Grand će posetiocima ponuditi i najbolji lojaliti program za sve generacije, kao i mnogo tematskih večeri. Celokupan doživljaj gledanja filmova upotpuniće i bogata ponuda filmskih grickalica i pića po povoljnim cenama, a Cine Grand će, u saradnji sa partnerima, obezbediti svojim gostima i neviđene povoljnosti na domaćem tržištu.

Uz najsavremeniju opremu u najlepšem ambijentu u gradu, ljubitelji sedme umetnosti će moći da uživaju u najnovijim domaćim i svetskim ostvarenjima.

Da podsetimo, otvaranje Cine Grand bioskopa u Capitol Parku Rakovica je predviđeno za oktobar. Kompanija Cine Grand MCF ima dugoročne planove, koji podrazumevaju otvaranje još nekoliko multipleks bioskopa u Srbiji, na čijoj se realizaciji intenzivno radi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...