•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Noćna mora se nastavlja - "Ono" dobiva nastavak

Film Ono o zlom klovnu iz pera Stephena Kinga tek je krenuo s prikazivanjem, a producenti već u pripremi imaju i nastavak, verovatno podstaknuti prvim kritikama, koje su izuzetno pozitivne.

Koscenarista Gary Dauberman je već pristao da napravi scenario za nastavak, a navodno je i reditelj Andy Muschietti blizu zaključivanja dogovora sa produkcijskom kompanijom New Line Cinema.

Čini se kako je poprilično sigurno da će Bill Skarsgård reprizirati svoju izuzetno jezivu ulogu zlog klovna / demona poznatog kao Pennywise i to je zapravo jedino što znamo što se tiče glumačke ekipe.

Film Ono prati grupu dece iz Kluba gubitnika u potrazi za prijateljem koji je u Pennywiseovom kanalizacijskom brlogu. U odnosu na Kingov roman film je preskočio deo u kojem su deca iz Kluba gubitnika odrasla već se samo fokusirao na njihovo detinjstvo.

Nastavak bi se trebao baviti tim delom te se očekuje nova glumačka postava za odrasle članove Kluba gubitnika.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu