•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film o filmu: Potpuno drugačija priča o Dunkirku

Britanska ratna drama „Najbolje od njih“ donosi nam priču, baziranu na romanu Lise Evans – Their Finest Hour and a Half, o grupi filmskih autora koji se bore da naprave inspirativni film kako bi podigli moral naroda tokom bombardovanja Londona u Drugom svetskom ratu.

Katrin, neiskusna scenaristkinja i improvizovani tim glumaca, snimaju čak i tokom napada, pokušavajući da podstaknu Ameriku da se pridruži ratu. U pitanju je duhovit, romantičan i dirljiv prikaz mlade žene koja traži svoj put i glas, u užasu rata i filma. Njen projekat je inspirisan pričama britanskih civila koji su spasili vojnike nakon povlačenja iz Dunkirka.

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Torontu 2016. godine, kada je oduševio publiku. Režiju za film potpisuje danska rediteljka Lona Šerfig, a glavne uloge u filmu tumače Džema Arterton, Sem Klaflin, i Bil Naj.

Lona Šerfig, rođena je 1959. godine u Kopenhagnu, a završila je Dansku nacionalnu filmsku školu 1984. godine. Režirala je veliki broj filmova i serija, kako na danskom, tako i na engleskom jeziku. Jedan od njenih najpoznatijih filmova je romantična drama “Jedan dan”, snimljena prema istoimenom nagrađivanom bestseleru Dejvida Nikolsa.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Najbolje od njih“ od četvrtka, 7. septembra, u odabranim bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...