•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night 'Zaslepljeni' u bioskopima Cineplexx

Ladies night uz romantičnu dramu „Zaslepljeni" sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar od 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš od 20 časova.

Pripremite se za najdirljiviju ljubavnu dramu godine. Nezaboravan provod uz sjajnu romantičnu priču očekuje sve dame i njihove pratioce. Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina „Lepa i srećna", dok one sa više sreće očekuje poklon paket proizvoda HIMALAYA. Poklone iznenađenja za najsrećnije dame u svim bioskopima Cineplexx pripremili su i frizerski saloni, dok Epigenia Wine & Tapas Bar poklanja večeru za dvoje u svakom bioskopu Cineplexx u Beogradu.

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova "Krv i kost", "Na ivici" i dr.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

Ulaznice za Ladies night i film „Zaslepljeni" su u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.


Film se nalazi u distribuciji FAME Solutions distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...