•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dirljiv i smešan trailer za novi film Richarda Linklatera

Steve Carell, Bryan Cranston i Laurence Fishburne glume stare prijatelje iz vojske koji se nađu nakon trideset godina za još jednu posebnu zajedničku misiju, otkriva novi trailer za film Last Flag Flying reditelja Richarda Linklatera.

Carell glumi Richarda "Doca" Shepherda, bivšeg lekara u mornarici čiji sin pogine na frontu i on traži pomoć od svojih starih prijatelja marinaca, Sala (Cranston) koji je sad vlasnik bara i jako puno pije i Muellera (Fishburne), pastora koji se promenio i više ne pije.

Doc traži od svojih starih prijatelja da ga prate na sinovljevu sahranu na nacionalnom groblju u Arlingtonu, ali na kraju odlučuje da želi da njegov sin bude sahranjen kod kuće te ih tera da mu pomognu da preveze njegov leš kući.

Last Flag Flying se temelji na istoimenom romanu Darryla Ponicsana iz 2005. godine, koji je nastavak romana The Last Detail iz 1970. Taj film takođe je dobio filmsku adaptaciju i to 1973. sa Jackom Nicholsonom u glavnoj ulozi.

Last Flag Flying u bioskopr stiže početkom novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...