•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zavodnica Margot Robbie neprepoznatljiva u ulozi kraljice Elizabethe I

Atraktivna glumica Margot Robbie uhvaćena je na snimanju filma "Mary, Queen of Scots" u Engleskoj, u kojem glumi glavnu protagonisticu, kraljicu Elizabethu I. Holivudska zavodnica izgleda potpuno neprepoznatljivo s crvenom kovrdžavom kosom i protetskim nosem.

Naime, ekipa filma je protekli vikend provela snimajući pojedine scene u selu Goldethorpe, na jugu Yorkshirea. Novinari su uočili Robbie u dugoj, kraljevskoj haljini i korsetu s vatrenom kosom. Inače, Robbie je sklona dramatičnim promenama i ulogama u filmovima, a angažman u "Mary, Queen of Scots" mogao bi joj biti novi uspeh nakon filma "Suicide Squad".

Radnja filma smeštena je u 1587. godinu kada je Marija I optužena za učestvovanje u Babingtonskoj zaveri čiji je cilj bio ubistvo Elizabethe I i proglašavanje Marije kraljicom Engleske.

Marija je bila u srodstvu s engleskom vladarskom kućom preko svoje bake, a koja je bila sestra Henrika VIII. Zbog toga je bila zakonski naslednik engleske krune u slučaju Elizabethine smrti, što je bilo vrlo opasno vladajućoj protestantskoj stranci u Engleskoj. Na kraju je osuđena na smrt i pogubljena odrubljivanjem glave nakon što je Elizabetha potpisala nalog za smaknuće.

Inače, film "Mary, Queen of Scots" režirao je Josie Rourke prema scenariju Beaue Wilimona. U filmu pored Robbie, glume i david Tennant, Saoirse Ronan, Jack Lowden, Guy Pearce i drugi. Film u bioskope dolazi početkom iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...