•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MRAČNA KULA premijerno u bioskopu Vilin Grad

Postoje i drugi svetovi osim našeg.

"Mračna kula", filmska adaptacija ambiciozne i kompleksne priče jednog od najpoznatijih književnih autora, Stivena Kinga, premijerno će biti prikazana u sredu, 9. avgusta.
Premijerna projekcija je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Poslednji viteški ratnik, Roland Deskajn (Idris Elba) nalazi se u borbi sa Valterom O'Dimom, takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom (Metju Mekonahi), odlučan da spreči uništenje MRAČNE KULE koja u ravnoteži održava kompletan naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankom koncu, dobro i zlo sukobiće se u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland ima moć da odbrani Kulu od Čoveka u crnom.

Snimljena prema seriji epskih bestselera od čak osam knjiga kultnog Stivena Kinga, MRAČNA KULA ujedinjuje nekoliko različitih žanrova, uključujući naučnu fantastiku, horor i vestern. Film nije tipična adaptacija, već na neki način predstavlja novi i moderniji pogled na ovaj serijal.

Nakon premijerne projekcije, "Mračna kula" će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu