•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sugar Creek Gang: Secret Hideout (2005)

Gledaoce filma “The Sugar Creek Gang: Secret Hideout” njegov će zaplet i likovi podsetiti na bioskopski hit “Duh u močvari” (2006). Oba filma povezuje grupa znatiželjne i odvažne dece i priča o netaknutoj prirodi koja krije tajnu.

I dok u gradiću Sugar Creeku sviće novi vedri dan, niko od njegovih malih stanovnika ne sluti da se u blizini krije mračna tajna čije će im otkrivanje ubrzo promeniti živote. Članovi družine najboljih prijatelja Bill Collins (L. Bonilla) i Poetry (S. Hodge) upravo uživaju u prirodi kada im se pridruže njihovi vršnjaci Dragonfly (K. Brown), Circus (L. Johnson), Veliki Jim (J. Velcoff) i Mali Jim (J. St. Onge). Istražujući močvaru, deca stignu do nepoznate pećine koja im odmah privuče paznju. Odlučivši u njoj da prespavaju, mališane će se uplašiti sablasti koje će se tamo iznenada pojaviti. Da li je reč o duhovima ili o nečem drugom?

Film je četvrti deo serijala kompanije Kalon Media čiji je sablon knjige američkog pisca Paula Hutchensa. Ovaj nastavak je snimljen prema motivima njegovog romana iz 1942. The Sugar Creek Gang in School, a režirao ga je 2005. autor prvenca u serijalu Owen Smith. U odnosu na ranije filmove četvrti deo odlikuje efektan spoj priče prožete misterijom i školskih (ne)zgoda malih junaka koje će uzrokovati Poetryjev neobični kućni ljubimac. Tako se u novom filmu pojavljuje učiteljica gospođica Lilly koju tumači pozoricna glumica iz Detroita Melakeh Brooks, a decu glumi ista ekipa.

Žanr:avantura, porodični
Godina:2005
Reziser:Owen Smith
Scenario:Joy Chapman, Owen Smith
Uloge:Levi Bonilla, Kody Brown, Luke Garmon
Studio:Kalon Media
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:75 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...