•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu

Slavni agent britanske tajne službe Džejms Bond ponovno će biti u akciji na velikim ekranima krajem 2019., objavljeno je na službenoj internet stranici franšize filma u ponedeljak.

Sledeći film o Bondu biće prikazan 8. novembra 2019. u Sjedinjenim Državama, nakon "tradicionalnog ranijeg prikazivanja u Velikoj Britaniji i ostatku sveta", kaže se u kratkoj izjavi na službenoj stranici posvećenoj agentu 007.

Biće to 25. nastavak u seriji filmova o Džejmsu Bondu.

Na stranici se takođe navode pisci scenarija Neal Purvis i Robert Vejd i producenti Majkl Vilson i Barbara Brokoli, ali ne kaže se ko će igrati slavnog agenta.

"Dodatni detalji u pogledu distribucije, uključujući datume međunarodnih prikazivanja, izbora glumca i reditelja, biće kasnije objavljeni", rečeno je na stranici.

Pokrenula su se nagađanja hoće li Danijel Krejg nastaviti s ulogom agenta 007 već 2015., kad je prikazan zadnji nastavak franšize. Krejg je navodno rekao da je "završio" s ulogom i da će krenuti dalje.

Nedavni izveštaji međutim pokazuju da će Krejg i dalje biti Bond. Njegov povratak je "gotova stvar" piše New York Times u izdanju od ponedeljka navodeći da su "dva čoveka o tome obaveštena".

Nakon najave filma, korisnici Facebooka izneli su vlastite ideje. "Ovaj put molim vas dajte nam ženskog Bonda", napisao je korisnik povodom najave filma. "Kao Doktor Hu", dodaje korisnik.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....