•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TARAMOUNT FILM - NAJAVE ZA JUL I AVGUST

U narednom periodu Taramount film vam donosi sledeće naslove:

BILO JEDNOM U VENECIJI (ONCE UPON TIME IN VENICE)

U bioskopima od 27. jula 2017.

Režija: Mark Cullen, Robb Cullen

Uloge: Bruce Willis, Famke Janssen, Jason Momoa
Scenario: Mark Cullen, Robb Cullen

Sadržaj: Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme ga progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca, i još nekoliko drugih mutnih likova.

Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

MAME U PROVODU (FUN MOM DINNER)

U bioskopima od 10. avgusta 2017.

Režija: Alethea Jones

Uloge: Toni Collette, Molly Shannon, Katie Aselton, Bridget Everett, Adam Scott, Adam Levine

Žanr: komedija

Scenario: Julie Rudd

Sadržaj: U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili" – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame" (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama" mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

BERI SIL - AMERIČKI ORIGINAL (AMERICAN MADE)

U bioskopima od 31. avgusta 2017.

Režija: Doug Liman

Uloge: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones, Jayma Mays

Scenario: Gary Spinelli

Žanr: triler

Studio: Universal Pictures

Sadržaj: U filmu „Beri Sil - Američki original", Tom Kruz ponovo sarađuje s rediteljem filma „Na rubu vremena", Dagom Limanom (Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit), u ovoj internacionalnoj vratolomiji zasnovanoj na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...