•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jackie Chan želi osvetu !!!

IRA mu je uništila policiju, policija nije reagovala i sad je vreme za osvetu – glasi sažetak novog akcionog filma Jackieja Chana koji stiže krajem godine, a u kojem ćemo ga gledati u nešto drugačijoj ulozi.

The Foreigner je režirao Martin Campbell prema scenariju Davida Marconija, a film se temelji na knjizi Stephena Leathera The Chinaman. Priča prati skromnog vlasnika restorana u kineskoj četvrti u Londonu koji je željan osvete nakon što je njegova kćer ubijena u eksploziji bombe za koju je kriva IRA. U potrazi za odgovornima dolazi do političara Liama Hennessyja (Pierce Brosnan) koji je bio nekad povezan s IRA-om i tu počinju veliki problemi... za Hennessyja, naravno.

„Hteo sam jednu ozbiljniju ulogu s puno emocija. Za ulogu sam se pripremao tako što sam sam sebe pitao kako bi se otac postavio u toj situaciji“, rekao je Chan za USA Today.

Chan je prošle godine u novembru dobio počasnog Oscara (za životno delo) za svoju bogatu karijeru, ali u ovom filmu se nalazi u nešto drugačijoj ulozi. U ostalim ulogama se nalaze Pierce Brosnan, Charlie Murphy, Katie Leung, Rory Fleck Byrne, Simon Kunz i drugi.

The Foreigner u bioskope stiže krajem septembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...