•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Malci dolaze u bioskop Vilin grad

Ne propustite jedinstvenu priliku da se družite i fotografišete sa preslatkim Malcima!
U subotu, 1. jula, od 16 do 17 časova, ova vesela družina će biti u bioskopu Vilin Grad!

"Grozan ja 3", nastavak jednog od najvećih animiranih hitova, je na repertoaru bioskopa Vilin Grad, a vesela povorka omiljenih Malaca stiže pod nazivom „Žuti karavan“, kako bi obradovala posetioce bioskopa i upotpunila doživljaj svim ljubiteljima ovih neodoljivih stvorenja.

Ne propustite priliku da se igrate, fotografišete i učestvujete u radionicama i zabavi u okviru „žutog kutka“.

Takođe, 1. i 2. jul je rezervisan za Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad, pa će svi posetioci, koji imaju Porodičnu karticu, kao i njihovi roditelji/pratioci, moći da pogledaju film "Grozan ja 3" po jeftinijim cenama ulaznica. Na repertoaru će biti 2D i 3D sinhronizovana verzija filma.

Vidimo se u bioskopu!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...