•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper kao rock zvezda zasvirao gitaru na Glastonbury festivalu

Bradley Cooper ne samo da je izvrstan tata i glumac, već mu odlično stoji i uloga rock zvezde. Glumac je iznenadio sve posetioce Glastonbury festivala u Velikoj Britaniji kada se popeo na pozornicu s gitarom u rukama.

Nakon što je nedavno dobio kćerku sa poznatom manekenkom Irinom Shayk, Cooper se nije dugo pojavljivao u javnosti, što je i karakteristično za njega. S kosom do ramena, bradom i u farmericama, on je na sceni Glastonbury festivala pokazao odlične veštine na gitari, ali, nažalost, s isključenim zvukom na razglasu. Naime, kako su i posetioci festivala saznali kasnije, radi se o snimanju njegovog novog filma.

Cooper proteklih meseci radi sa Lady Gagom na njegovom rediteljskom prvencu "A Star Is Born". Ovo je ujedno i Gagina prva filmska uloga. Čini se kako je glumac pokupio nekoliko muzičkih trikova od popularne pevačice, što je i pokazao na sceni Glastonbury festivala.

Gaga u filmu glumi Ally, pevačicu koja se želi probiti u svetu muzike, a na tom putu joj pomaže Cooper, veteran muzičke industrije koji je svoju karijeru uništio zbog alkoholizma.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...