•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Surviving the Game (1994)

Jednostavan i bazičan koncept filma potere, reditelj Ernest R. Dickerson i scenarista Eric Bernt u sjajnom su "Preživeti igru", pravim malim hitom fanova žanra iz sredine devedesetih, obogatili originalnim zapletom i okrenuli na glavu menjanjem uloga lovaca i lovine.

U igri u kojoj je pobednik onaj koji uspe da preživi, pravila su krajnje jednostavna: Ubi ili budi ubijen! Ice-T se u ovom uzbudljivom akcionom trileru odlučio za prvo. Nakon što mu istog dana umru dva najbolja prijatelja, pas i starac s kojim je delio hranu i sklonište, beskućnik Jack Mason (Ice-T) odluči da se ubije, ali ga u poslednji tren pronađe Cole (Charles Dutton), aktivista humanitarne organizacije i odgovori ga od tog čina. Uz to mu ponudi i odlično plaćen posao za vreme lova u Rocky Mountainsu. Mason prihvata posao ali se u divljini susreće s četiri poslovna čoveka, koji se spremaju da love nešto posebno. On još uvek ne shvata kako bi ta lovina trebao da bude upravo on, u bezumnom i krvavom sportu dokonih bogataša. Međutim, bogataši ne ačunaju na Masonovu snalažljivost.

Slavni reper Ice-T i ovim se filmom dokazao kao uverljiv glumac, a u ekipi beskompromisnih lovaca željnih originalne zabave našle su se broje legende akcijonog žanra, kao što su Gary Busey, Rutger Hauer ili William McNamara, svi redom garancija prvoklasne televizijske zabave.

Žanr:akcija, avantura, krimi
Godina:1994
Reziser:Ernest R. Dickerson
Scenario:Eric Bernt
Uloge:Rutger Hauer, Ice-T, Charles S. Dutton
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:New Line Cinema, New Line Productions, David Permut Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...