•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Wonder Woman' za dve nedelje zaradio više od 430 miliona dolara

Film "Wonder Woman", koji donosi priču o kultnoj superheroini iz 1970-ih godina, u samo dve nedelje prikazivanja u bioskopima širom sveta zaradio je 430 miliona dolara, što je nadmašilo sva očekivanja Warner Brosa.

Ovog vikenda, filmski studio je na prikazivanju pustolovine na više od 24 hiljade ekrana zaradio dodatnih 58 miliona dolara. Samo na američkom tržištu film je zaradio 205 miliona dolara, a u ostalim delovima sveta 230 miliona dolara. U Francuskoj je zaradio 4,9 miliona dolara, u Kini 68 miliona, Velikoj Britaniji 4,4 miliona, Brazilu 5,2 miliona dolara...

"Wonder Woman" u kojem glavnu junakinju glumi Izraelka Gal Gadot već je nadmašio i druge filmove s junacima kao što su "Suicide Squad", "Man od Steel", "Thor" i "Guardians of the Galaxy".

Prema mišljenju filmskih kritičara, film bi lako mogao da zaradi više od 600 miliona dolara.

Podsećamo, "Wonder Woman" donosi priču o amazonskoj ratnici i besmrtnoj Zevsovoj kćeri u periodu Prvog svetskog rata. Film je režirala Patty Jenkins.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...