•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Julia Roberts i njen novi film

Julia Roberts, čiji najnoviji film "Mirror Mirror" izlazi u martu 2012. godine, radi na novom projektu. Ovaj put će biti producent a I glavni glumac u komediji pod nazivom "Second Act".

Uz "Red Om Films", produkcijsku kuću Julije Roberts, na projektu “Second Art” učestvovaće Elaine Goldsmith-Thomas, Trudie Styler i Celine Rattray.

Još uvek se ne zna ko će biti scenarista/e i redatelj/i, ali se zna da će se u filmu raditi o ženi koja nikada nije radila, a onda postane prisiljena da se zaposli.

Film se ne očekuje pre kraja 2012.godine a realnije je očekivati ga tek u toku 2013.godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu