•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Stone u ulozi teniske legende Billie u novom filmu 'Battle of The Sexes'

Glumica Emma Stone i njen kolega Steve Carell pojaviće se u ulozi legendarnih tenisera Billie Jean King i Bobbyja Riggsa u novom filmu "Battle of The Sexes" koji u bioskope stiže u septembru ove godine.

Trailer za film je objavljen, a prikazuje ovaj slavni teniserski dvojac pre njihovog poznatog meča iz 1973. godine. Ovo je bio jedan od najgledanijih sportskih prenosa svih vremena. Film donosi priču o životu tenisera na terenu i van njega.

Teniserka Billie Jean poznata je po tome što je nakon pobede nad svojim muškim kolegom Bobbyem pažnju javnosti iskoristila za priču o jednakosti polova. Uz to se morala izboriti i protiv Riggsovih seksističkih opaski, što je i prikazano u traileru.

Film su režirali Jonathan Dayton i Valerie Faris, a pored Stone i Carel, u filmu se pojavljuju i Alan Cumming, Sarah Silverman i Fred Armisen.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila