•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio ostavio manekenku Ninu Agdal

Poznati glumac i jedan od najpoželjnijih neženja Leonardo DiCaprio ostavio je manekenku Ninu Agdal nakon godinu dana veze. Nakon prekida, oni su ostali u prijateljskim odnosima, prenosi E Online.

DiCaprio je vezu sa 26-godišnjom Ninom započeo u maju prošle godine. Iako su njih dvoje tvrdili kako između njih nema ništa, brzo se ispostavilo kako su ustvari bili nerazdvojni. Međutim, kako to i liči na slavnog glumca, tokom veze on, kao ni Nina, nisu želeli da pričaju o njihovom odnosu. Njihove romantične i ljubavne trenutke nekoliko puta su zabeležili fotografi.

Holivudskog 42-godišnjeg zavodnika i oskarovca dosad su povezivali sa više od 15 manekenki, a neke od njih su Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Toni Garrn... Zanimljivo je kako su sve od njih plavuše.

Nakon prekida sa Ninom, DiCaprio je viđen kako izazi s prijateljima po noćnim klubovima u Los Angelesu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu