•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pirati sa Kariba - Salazarova osveta' premijerno 24. maja u odabranim bioskopima

Premijera filma "PIRATI SA KARIBA – SALAZAROVA OSVETA" (PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE) će se održati u sredu, 24. maja, u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin Grad Niš, Kupina Film Niš, Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.
Budite deo najtraženije posade i pogledajte premijerno peti nastavak filma koji svi već dugo iščekujemo!

U filmu „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta", kapetan Džek Sperou mora da se suoči s vetrovima koje mu donosi zlehuda sudbina dok beži od Đavoljeg Trougla koji ubija svakog pirata (i, naravno, Džeka), pa mora da se suoči sa smrtonosnim mornarima duhovima i njihovim kapetanom Salazarom. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga našao, mora da sklopi savez s Karinom Smit, briljantnom i lepom astronomičarkom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom Kraljevske mornarice. Za kormilom „Umirućeg galeba", jadnog, malog i izanđalog broda, kapetan Džek pokušava ne samo da preokrene svoju zlu sreću, već i da spasi svoj život od najvećeg i najužasnijeg neprijatelja s kojim se ikad suočio.

Uz Džonija Depa, u filmu igraju Havijer Bardem (Javier Bardem), Brenton Tvejts (Bernton Thwaites), Kaja Skodelario (Kaya Scodelario), Kevin R. MakNali (Kevin R. McNally), Golšifteh Farahani (Golshifteh Farahani), Dejvid Venam (David Wenham), Stiven Grejem (Stephen Graham) i dobitnik Oskara Džefri Raš (Geoffrey Rush).

Ukoliko propustite premijerno prikazivanje, film "PIRATI SA KARIBA – SALAZAROVA OSVETA" je već od četvrtka, 25. maja na redovnim bioskopskim repertoarima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu