•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Going the Distance (2010)

Novi film rediteljke Nanette Burstein ("American Teen") romantična je komedija o mladom paru koji odlučuju da svoju kratku vezu pretvore u nešto posebno. U glavnim ulogama pojavljuju se Justin Long i Drew Barrymore.

Erin je malo čudna, ali vrlo iskrena devojka koja gotovo odmah šarmira novopečenog samca Garretta. Njihova „hemija“ čini se neverovatnom i oboje se upuštaju u strasnu, optimizmom ispunjenu letnju avanturu pritom pretpostavljajući da afera neće potrajati dugo nakon što se Erin vrati kući u San Francisco, a Garrett ostaje da radi u New Yorku. Međutim, nakon što punih šest nedenja provode zajedno po cele dane, lunjajući gradom i zabavljajući se kao nikad pre – ni jedno od njih ne želi da prekine samo tako.

Garetta će prijatelji početi da zadirkuju da je započeo romansu s vlastitim mobilnim telefonom, a, Erinina sestra pokušaće da je odgovori od veze bez budućnosti. Hoće li Erin i Garrett, uprkos svim preprekama i kilometrima koje ih razdvajaju ipak uspeti da pronađu ljubav?

Žanr:komedija, romansa
Godina:2010
Reziser:Nanette Burstein
Scenario:Geoff LaTulippe
Uloge:Drew Barrymore, Justin Long, Ron Livingston
Uzrast:R
Box office:17.8M USD
Studio:New Line Cinema, Offspring Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila