•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Teens night u bioskopima Cineplexx

Teens Night uz film „Sve baš sve” zakazan je za četvrtak, 18. maj, sa početkom u 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Karte za ovaj ljubavni spektal su u prodaji.

Nezaboravno veče uz pravo romantično osveženje u svetu filmova i poklone iznenađenja očekuje sve posetioce! U okviru Teens night događaja Cosmopolitanmagazin poklanja primerak izdanja uz kupljenu ulaznicu, dok one najsrećnije očekuju pokloni iznenađenja koje je pripremila izdavačka kuća Urban Reads.

Studio koji je doneo filmove „Tu sam pred tobom” i „Ako ostanem”, predstavlja novi film „Sve, baš sve” baziran na bestseleru autorke Nikol Jon, koja je kreirala likove u koje ćete se zaljubiti i koji će vas ostaviti bez teksta. Reč je o prelepoj romantičnoj priči koja će u vama probuditi najdivnije emocije.

Radnja filma prati Med Vitijer, koja ima bolest koja je vrlo retka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne sme napuštati svoju kuću, a kada joj neko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska. Med živi s majkom, doktorkom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Karlom. Kao mala izgubila je oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njena majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susednu kuću useli momak Oli Brajt sa svojom pomalo čudnom porodicom, Medina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Olija koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živela izvan svoje sigurne kuće.

U filmu, glavne uloge igraju Amandla Stenberg, Nik Robinson, Ana de la Regera, Anika Noni Rouz.

Ulaznice za Teens night dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Film se nalazi u distribuciji Blitz distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...