•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U prodaji karte za premijeru filma 'Pirati sa Kariba - Salazarova osveta!'

3D premijera najočekivanije filmske avanture ovog proleća "PIRATI SA KARIBA – SALAZAROVA OSVETA" (PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE) će biti održana u sredu, 24. maja, u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana,Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cineplexx Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Priština, Kino ABC Priština i Dokufest Prizren.

Karte za premijeru od danas su u prodaji, i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakvu filmsku poslasticu morate doživeti među prvima!

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta".
U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu