•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zastrašujuća Nicole Kidman oduševiće mnoge u novom filmu The Beguiled

Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Elle Fanning oduševiće mnoge gledaoce u dugo iščekivanom filmu The Beguiled, koji u bioskope dolazi 23. juna. Napeti trailer za film već je objavljen i prikazuje nešto drugačiju i zastrašujuću Nicole Kidman, za razliku od njenih prethodnih uloga u filmovima.

The Beguiled je remake gotskog filma Opčinjen iz 1971. godine u kojem je glavnu ulogu imao legendarni Clint Eastwood. Film se delimično temelji i na romanu Thomasa Cullinana koji priča uzbudljivu priču o školi za devojčice iz 1864. godine.

Radnja filma odvija se u vreme Građanskog rata, a donosi ljubavnu priču između zarobljenog vojnika i polaznice konfederacijskog internata. U filmu možemo očekivati bogate kostime i interijere koji odaju duh 19. veka.

"Srž priče je u dinamici između grupe žena koje moraju biti na istom mestu, a zatim i u promenama moći između muškarca i žena. Za mene je to dosta univerzalno, ali je smešteno u egzotičnu južnjačku okolinu zbog čega je priča posebna", kazala je redateljica filma Sofia Coppola.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...