•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prityazhenie (2017) - uskoro

Oni dolaze... Neidentifikovani leteći objekat, veliki svemirski brod srušio se u centru Moskve. Letelica je pala u gusto naseljen deo ruske prestonice. Poginuo je veliki broj ljudi i pričinjena je velika materijalna šteta. Mada vlasti i vojska daju sve od sebe da situaciju stave pod kontrolu, sve je, ipak, pošlo po zlu. Hekon je predstavnik vanzemaljaca. Biološki je sličan ljudima, ali po sposobnostima daleko napredniji. Na putu ka Zemlji, gde se zaputio u istraživačku misiju, njegov brod oštećen je meteorskom kišom. Dodatno, rusko vazduhoplovstvo brod je pomešala sa meteorom, pa mu je umesto pomoći uputila balističke rakete, kako bi otklonili opasnost za građane Rusije. Međutim, time su onesposobili kontrole na brodu, te se on srušio na stambene blokove velegrada.Vlasti su odlučile da ne stupaju u kontakt sa vanzemaljskom posadom, niti su im ponudili pomoć u popravkama. Ogradili su i evakuisali prostor oko broda, a Moskva je nastavila sa uobičajenim životom. Okosnicu najgledanijeg ruskog ovogodišnjeg filma, fantastičnog blokbastera koji je samo u Rusiji zaradio 20 miliona dolara, čini romansa koja se razvija između Julije, ćerke pukovnika Valentina Lebedeva, i vanzemaljca, u koju je umešan i Julijin bivši dečko, glavni negativac. Ova ljubavna priča nosi glavnu poruku filma – Potpuni stranac sa druge planete imao je više poverenja u ljude, nego što su ga oni imali međusobno.

Glumci: Irina Starshenbaum, Alexander Petrov, Rinal Mukhametov
Režiser: Fedor Bondarchuk

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...