•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Irina Shayk i Bradley Cooper postali roditelji

Glumac Bradely Cooper i supermodel Irina Shayk dobili su svoje prvo dete. Par je u vezi dve godine, a Irina je rodila pre dve nedelje, piše People. Više detalja nije objavljeno.

Vest da je Shayk trudna potvrÄ‘ena je u novembru, ubrzo nakon što se pojavila na pisti Victoria's Secret Fashion Showa. S trudniÄkim stomakom prvi put je fotografisana prilikom posete Disneylandu u februaru.

Nakon što je informacija o trudnoći objavljena, pojedini izvori su tvrdili da niko u Victoria’s Secretu nije znao da je Irina u drugom stanju.

Bivša devojka Cristiana Ronalda i njen novi deÄko tokom trudnoće su se povukli iz javnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....