•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Maša i medved' popularniji i od Putina

Ruski predsednik Vladimir Putin nije najpopularnija ličnost iz Rusije, već su to Maša i medved, likovi iz istoimenog crtanog filma, koji obara sve rekorde na YouTubeu među mališanima na svim stranama sveta.

Ovaj crtani film, koji je napravljen prema motivima ruskih narodnih bajki, počeo je da beleži uspeh 2009. godine, piše pariski Liberacion. Danas serijal može da se pohvali rekordnom popularnošću i izvan granica Rusije.

Malena devojčica-nevaljalica i njen prijatelj medved-gunđalo sa dobrim srcem, postigli su veliki uspeh.

Crtani film "Maša i medved", nastao u malom studiju u Moskvi, preveden je na 25 jezika i prikazuje se u stotinu zemalja.

Početkom godine neumorni dvojac stigao je i u francuske bioskope.

Sedamnaesta epizoda crtanog filma, koja je imala dve milijarde pregleda na YouTubeu, postala je peti najgledaniji video u istoriji sajta.

Nove epizode crtanog filma nastaju u studiju Animaccord u Moskvi. Oba lika su rezultat spajanja poznatih ruskih bajki i mašte sovjetskog animatora Olega Kuzovkova.

Da bi osvojili Evropu, studio je morao privući marketing menadžere. Prvo je trebalo pridobiti žirije međunarodnih festivala animiranih filmova.

Cilj je bio da se stvori publika, svet "Maše i medveda". Napravljeni su spinof, pesme, karaoke, nalepnice... Tako je rođen brend.

Tada produkciju studija počinju da primećuju međunarodne televizije, pre svega francuske i postaju njeni stalni emiteri.

Ovaj crtani film, takođe, ima uspeh na internetu, gde su nove epizode dostupne besplatno.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila