•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi Agent 007 je trebala biti žena

Dok fanovi nagađaju da li će Daniel Craig glumiti najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda u novom nastavku filma "Bond 25", fanovi raspravljaju i o tome koje bi se devojke mogle pojaviti u filmu, a čini se da je i prvi tajni agent trebala biti žena.

Kada je reditelj Gregory Ratoff otkupio prava na roman "Casino Royale" britanskog autora Iana Fleminga 1955. godine, on i scenarista Lorenzo Semple Jr. ozbiljno su razmišljali da glavnu ulogu daju američkoj glumici Susan Hayward.

"Iskreno, mislili samo da James Bond nije uverljiv pa čak i da je malo glup. Zbog toga smo mislili da bi bilo mnogo bolje da Bond bude žena. Jane Bond, ako baš hoćete", rekao je Semple za Daily Record.

Gregory je predložio da to bude glumica Susie Hayward, s kojom je izlazio neko vreme, a koja mu je dugovala uslugu.

Međutim, Hayward je odbila ulogu, a Sean Connery je 1962. godine postao prvi James Bond. Semple je priznao da je bio dobar izbor.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu