•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkazano snimanje novog nastavka 'Terminatora'

Snimanje novog filma o Terminatoru, u kojem glavnu ulogu glumi Arnold Schwarzenegger, otkazano je. Ovim se okončava višedecenijska filmska franšiza.

Prema navodima New York Daily Newsa, snimanje novog nastavka je otkazano uprkos uspehu poslednjeg filma.

"Došao je kraj Terminatoru i Arnoldu. Studio je potpuno otkazao nastavak, što znači da više ne planiraju da snimaju", naveo je izvor.

Peti i poslednji nastavak "Terminator Genisys" zaradio je 409 miliona dolara širom sveta uprkos tome što nije impresionirao Amerikance, jer je na bioskopskim blagajnama u SAD-u doneo manje od 100 miliona dolara.


Bilo je spekulacija i za ovaj film da će biti odgođen nakon što je pomeren datum premijere, ali ipak je realizovan.

Paramount je sada čvrsto odlučio da više nema snimanja Terminatora.

Schwarzenegger je odustao od politike i reality showa "The New Celebrity Apprentice" i producira manje nezavisne filmove.

Prvi put je igrao ulogu Terminatora u filmu Jamesa Camerona 1984. godine. Tada je glumio robota koji je poslat u prošlost kako bi ubio ženu koja je trudna, a čije će dete biti budući lider otpora.

U drugom nastavku koji je objavljen 1991. godine "Terminator 2: Judgment Day" glumio je kiborga koji treba da zaštiti mladog budućeg lidera. Jedna od njegovih poznatih rečenica po kojoj su ovi filmovi prepoznatljivi je "Hasta la vista, baby".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila