•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mr. Bean se vratio, ali za sada samo u kineske bioskope

Britanski glumac Rowan Atkinson ponovo je nakon deset godina utelovio lik Mr. Beana koji je godinama nasmejavao publiku širom sveta.

Ali, za sada će u šutljivom, ali nadasve komičnom liku uživati samo Kinezi.

Naime, Atkinson glumi u filmu "Top Funny Comedian: The Movie", što je spin-off tog popularnog kineskog showa.

Pojavljivanje Mr. Beana u filmu je isključivo marketinške prirode s obzirom na to da radnja filma veoma podseća na radnju "Hangovera".

Umesto u Las Vegas, junaci ovog filma putuju na odmor u Macau, a Atkinson ima veoma malu ulogu, sličnu onoj Mikea Tysona u "Hangoveru".

Atkinson je od 1. januara 1990. do 15. decembra 1995. godine kreirao lik Mr. Beana kojeg je samo u Velikoj Britaniji pregledalo 18,74 miliona ljudi, a serija se prikazivala u 245 zemalja sveta.

Potom su usledili filmovi "Bean: The Ultimate Disaster Movie" iz 1997. i već spomenuti "Mr. Bean's Holiday" iz 2007. godine koji je najviše uspeha imao u kineskim bioskopima. Kinezi su očito shvatili kako je ovo idealna prilika da se nakon još deset godina Mr. Bean pojavi na filmskom platnu.

Još uvek je tajna koliko je novca Atkinson zaradio na ovom projektu, ali cifra je sigurno milionska.

Jedan od glavnih glumaca Guo Degang je izjavio kako je uživao u saradnji sa Atkinsonom.

"Ne govorimo istim jezikom, ali čak i samo gestikulacijama i mimikom savršeno smo se razumeli. Ovo je bilo zaista odlično iskustvo koje samo dokazuje da komedija ne poznaje granice", rekao je Degang.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...