•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Invincible (2006)

Iz studija koji je lansirao filmove "The Rookie" i "Remember The Titans" stiže nam film Nenadigran, nadahnut istinitom pričom Vincea Papalea (Mark Whalberg), čoveka koji nije imao šta da izgubi i koji je ignorisao neznatne izglede i ostvario svoj san.

Vince Papale (M. Wahlberg), iz radničkog predgrađa Philadelphije, prijavi se za igrača ragbija u filadelfijskim Eaglesima. Trener Dick Vermeil (G. Kinnear) uzima ga u ekipu zbog neverovatne brzine iako Papel ima već trideset godina. Tome se mnogi protive, ali Eaglesi su u predsezoni '76. izgubili šest utakmica zaredom i njihova jedina šansa je da daju poverenje treneru Vermeilu...

Iako je ovo klasična priča o ostvarenju američkog sna i stvaranju sportske zvezde, film "Nepobediv" u mnogo čemu odskače od većine filmova slične vrste. Bio je nominovan za nagradu ESPY kao najbolji sportski film. Snimljen u zlatastim tonovima, dočarava nostalgičan duh sećanja na ne tako davnu prošlost, a glavni glumac, M. Wahlberg pripremao se za ulogu Vincea Papalea proučavajući dokumentarne zapise o čoveku koji je bio superioran na terenu, a u životu krajnje skroman i častan.

Žanr:biografski, drama, sport
Godina:2006
Reziser:Ericson Core
Scenario:Brad Gann
Uloge:Mark Wahlberg, Greg Kinnear, Elizabeth Banks
Uzrast:PG
Award:dve nominacije
Box office:57.8M USD
Studio:Walt Disney Pictures, Mayhem Pictures, Who's Nuts Productions
Zemlja:United States
Website:disney.go.com/disneyvideos/liveaction/invincible/
Jezik:engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...