•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren napokon na istoj strani

Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren uvek su se nekako našli u sporednim ulogama, barem što se tiče akcionih filmova iz 80-ih. Van Damme je nekako uvek smatran jeftinom kopijom Schwarzeneggera, a Lundgren je većinom dobijao uloge negativaca, od kojih je najzapamćenija ostala ona nasuprot Sylvestera Stallonea u filmu Rocky 4.

Van Damme i Lundgren su do sada već imali priliku da glume zajedno i to u filmu Univerzalni vojnik i njegovom nastavku Univerzalni vojnik 3. Sada će se te dve ikone akcionih filmova ponovno naći na ekranima ali ovog puta trebali bi biti saveznici, a ne neprijatelji.

The Hollywood Reporter prenosi kako su Van Damme i Lundgren već potpisali ugovore za uloge u filmu Black Water. Van Damme bi navodno trebao da glumi operativca koga zarobi CIA i to u podmornicu (valjda je zato i naziv Black Water). Za Lundgrenov lik još ništa nije otkriveno, ali ako bi trebao biti Van Dammeov prijatelj onda pretpostavljamo da neće biti jedan od likova koji ga je zarobio.

Black Water za sada nema reditelja, ali za scenario je zaslužan Chad Law, scenarista koji potpisuje popriličan broj akcionih filmova, uključujući Van Dammeov film Šest metaka. Law možda jeste pisac B-filmova ali pretpostavljamo da je obožavateljima Van Damma i Lundgrena scenario jedna od manje bitnih stavki.

Datum izlaska filma Black Water još nije najavljen.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...