•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Nicholson vraća se na velike ekrane u remakeu 'Toni Erdmann'

Filmska legenda Jack Nicholson je, čini se, nakon sedam godina spreman da se vrati na velike ekrane u glavnoj ulozi u remakeu filma "Toni Erdmann", nemačke drame s elementima komedije o ostarelom profesoru klavira i njegovom odnosu sa zaposlenom kćeri Ines.

Studio Paramount Pictures otkupio je prava na film nemačke rediteljice Maren Ade, koji je ove godine jedan od favorita za Oscara u kategoriji najboljeg filma na stranom jeziku. Zamisao o remakeu bila je Nicholsonova. Glumac ju je izneo Paramountu, koji je odmah dao zeleno svetlo za snimanje filma.

Penzionisani profesor klavira Winfried zbog retkog viđanja s kćeri stvara svoj alter ego po imenu Toni Erdmann. Prerušen u odrpano odelo s neobičnom perikom i još neobičnijim zubima, Toni upada u Inesin poslovni život, predstavljajući se kao life coach njenog direktora i postupno se s njom ponovno zbližuje. Nicholson bi u američkom remakeu igrao glavnu mušku ulogu.

Harizmatični glumac koji je dosada snimio više od 60 filmova i dobitnik je tri Oscara, dugometražni film nije snimio od 2010. i od tada se smatra da je u penziji. U impozantnoj filmskoj karijeri je bio nominovan za 12 Oscara, osvojio je sedam Zlatnih globusa, uključujući i nagradu Cecil B. De Mille 1999. za poseban doprinos filmu. Osim u kultnom filmu "Goli u sedlu", Nicholson je ostvario nezaboravne uloge u filmovima "Kineska četvrt", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Isijavanje", "Vreme nežnosti", "Gospodin Schmidt" i brojnim drugima.

Glumčev kolega iz filma "Goli u sedlu", Peter Fonda, nedavno je novinarima kazao da se Jack Nicholson više ne želi da vraća glumi jer je, kako je sam kazao, napravio sve što je mogao, ali čini se da ima još toga za kaže i pokaže.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....