•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sedam je srećan broj

Da i poznati i slavni veruju u sujeverje pokazuje novi slučaj čiji su glavni akteri možda trenutno najpoznatiji filmski par Brad Pitt i Angelina Jolie. Dakle, oni planiraju da usvoje još jedno dete jer veruju da će im broj sedam doneti više sreće i uspeha u životu.

Pretpostavlja se da će slavni par usvojiti još jedno siroče iz Etiopije, odakle je već jedna njihova usvojena ćerka kojoj su obećali brata ili sestru iz njene domovine.

Brad Pitt je možda još i emotivno vezan za broj sedam jer par njegovih filmskih hitova nosi taj broj u imenu (“Se7en”, “Seven Years in Tibet”).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...