•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Milošu Radoviću nagrada 'Zlatna kamila'

Miloš Radović reditelj filma "Dnevnik mašinovođe“ dobitnik je nagrade „Zlatna kamila“ za najboljeg reditelja na nedavno završenom Međunarodnom filmskom festivalu u Džaipuru, objavili su producenti.

Festival je održan od 7.-11. januara, a film je naišao na pozitivne reakcije indijske publike.

Komedija-melodrama sa Lazarom Ristovskim u glavnoj ulozi, koji je i jedan od producenata ("Zilion film"), doživela je svetsku premijeru na festivalu u Moskvi, gde je osvojila nagradu publike.

Tokom leta 2016. godine, "Dnevnik mašinovođe" sa velikim uspehom prikazivan je na gotovo svim festivalima u regionu, potom i u Montrealu, a očekuju ga i premijere na festivalima u Londonu, Varšavi, Stokholmu...

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu