•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

8. sezona 'Igre prestola' duža nego što je najavljeno?

Autori serije “Igra prestola” Dejvid Beniof i Den Vajs još ranije su najavili da će, za razliku od prethodnih sezona koje su imale po 10 epizoda, sedma i osma sezona imati 7 i 6 epizoda.

Ipak, u razgovoru za Entertainment Weekly, Kejsi Blojs iz televizijske kuće HBO ukazao je na to da bi poslednje dve sezone možda mogle da budu duže, piše Independent.

“Još nisu utvrdili u kom formatu će biti prikazane poslednje dve sezone, odnosnošta tačno žele. Što se mene tiče, odradiću koliko god žele. Ako mi kažu 8, želeću 10. Ali, sve zaista zavisi od njih. Kada dođe vreme za to, obavestiće me”, rekao je.

Blojs je takođe potvrdio da su u toku pregovori u vezi sa snimanjem prednastavka serije, a da su znatno manje šanse za snimanje spin-ofa u kojem bi se pojavljivali već poznati glumci.

Sedma sezona serije trenutno se snima na Islandu, a na malim ekranima trebalo bi da počne da se prikazuje na leto 2017.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...