•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Man About Town (2006)

U ovoj drami sa elementima komedije reditelja Majka Bindera, jedan beskrupulozni holivudski agent pokušava da nađe balans između poslovnog uspeha i neuspeha na ličnom planu.

U Holivudu važe posebna pravila igre, a Džek je najbolji 'igrač' u poslu. Ipak, bez obzira na to što ima uticajan posao, dobro zarađuje i ima divan brak, Džek polako počinje da sumnja da ipak nešto fali u njegovom glamuroznom životu.

Pošto se upisao na časove pisanja, on saznaje da se njegova supruga Nina upustila u strasnu vezu sa njegovim najvećim klijentom. Iako u početku Džejk nalazi mir tako što svoj bol izražava pisanjem, njegova budućnost dovedena je u pitanje kada ambiciozna novinarka Barbi ukrade njegov dnevnik, nadajući se da u rukama ima materijal za najsenzacionalniju priču.

Dnevnik sadrži ne samo veoma lične informacije, već se tamo nalaze i bitni podaci o njegovim najvažnijim klijentima. I dok se svim silama bori da sačuva svoj život, čovek kome je nekada najvažnija stvar na svetu bila moć, počinje da shvata da su prijatelji i porodica jedina vredna stvar u životu.

Žanr:komedija, drama
Godina:2006
Reziser:Mike Binder
Scenario:Mike Binder
Uloge:Ben Affleck, Rebecca Romijn, John Cleese
Uzrast:R
Studio:Media 8 Entertainment, Sunlight Productions, Man About Town Films Inc.
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....