•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Zona Zamfirova drugi deo', Zone i Mane dve godine nakon venčanja

Premijera dugoočekivanog ostvarenja “Zona Zamfirova drugi deo” zakazana je za 24. januar u Beogradu. Lepu Zone igra Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Pretpremijere počinju od 18. januara, a u zemljama Evropske unije od 26. januara. Režija je, ovog puta, poverena Jugu Radivojeviću a producenti su Pink international i “Vrati se Zone”.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su nastavak priče o Zoni i Manetu o njihovom braku dve godine nakon venčanja.

Radnja filma smeštena je između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva Zona Zamfirova, ističe da je „kroz ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu.“

U filmu se pojavljuju i glumačke zvezde poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i drugih.

Da podsetimo, film Zona Zamfirova iz 2002. godine, rađen je po motivima romana Stevana Sremca i smešten u ambijent Niša s kraja 19. veka.

Zamišljen je veoma ambiciozno, a gledanošću i zaradom prevazišao je sva očekivanja i, po nekim izvorima, postao najgledaniji srpski film svih vremena. U tom filmu Maneta je igrao Vojin Ćetković, a Zonu Katarina Radivojević. Režirao je Zdravko Šotra, deo filma snimljen je u niškoj Tvrđavi, a muziku su pisali „Galijaši“ – Nenad i Predrag Milosavljević.

Website:niskevesti.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....